20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

16 SUKSESSFULLE ÅR I SVERIGE

Gratis frakt - Rask levering - Trygge kjøp
OVER 30000 FORNØYDE KUNDER

     

Vannfilter Vannrenser kompakt Triple Big 8-trinns vannrensing Hele huset

Artikkel-ID:8109
 • Markedets unikt effektive rensing av mikroforurensninger i flere trinn.
 • Varer mer enn 10 ganger lenger enn andre merker.
 • Beskytter deg og din familie mot skadelige forurensninger i drikkevann.
 • Renere, mer smakfullt og sunnere vann!
 • Best i test!
kr 25 184
Tilgjengelig
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
 •   Gratis frakt
 •   Raske leveranser
 •   Alltid angreret
Beskrivelse

 

Spesifikasjoner

 

Clearly Multi Compact Triple 20 "vannfilter 8 trinns vannrensing

Flerstegsfiltrering gir enkelt 600 000 liter rent og godt vann.

Ideell for hele husholdninger, egen brønn og kontor.

- Mål cm: (B x Ø x H): 60 x 20 x 80

- Trykkavlastningsventil

- Enkelt å bytte filter

- Tilgjengelig i 1/2 ", 3/4" eller 1 "NPT inn / utgang

 

Fjerner / reduserer: sand, slam, rust, jern, bly, mikroplast, kvikksølv, kobber, nikkel, krom, arsen, kadmium, aluminium, hydrogensulfider, cyster, (Giardia, Cryptosporidium). Reduserer kjemikalier som TTHM, benzen, klor, bisfenol A, sprøytemidler, medikamentrester og andre kjemiske miljøgifter som for eksempel kan forårsake dårlig lukt og smak.

 

Informasjon

Filtrert vann fremhever aromaen av te og kaffe. Hvis du er en kaffeelsker eller en te-entusiast, vil du oppleve at de varme drikkene dine smaker betydelig bedre.

 

Vannrenser, Vannfilter Multi Compact Triple Big Water Rensing Hele huset 20 x 5.

8 trinns med filtrering for 600.000 liter vann Flowhastighet: 22 - 30 LPM (liter per minutt)

 

» Installasjonsskjema

» Installajonsveiledning

 

Alle modeller er bestillingsvarer og ikke lagervarer, noe som kan bety økt antall dager i levering.

 

Clearly multikompakt Triple Big 20 "x 5" vannfilter

 • Praktisk gir Multi Steg 600 000 liter kvalitetsvann. Ideell for alle husholdninger, egen brønn og kontor.
 • Karbonblokker 4-5 / 8 ”x 20” - 24 - 36 måneder
 • Sediment 4-5 / 8 ”x 20” - 24 - 36 måneder
 • SMART Multimikrofilter 4-5 / 8 ”x 20” –600.000 liter
 • 8- trinn med filtrering.

 

Slik fungerer det


 

Det første trinnet, vann renner gjennom en 20 "sedimentfilterpatron som fjerner sediment, silt, sand og smuss. Forlenger også levetiden til vannfilteret

 

I trinn 2 strømmer vannet gjennom filterputer (1 mikron tilsvarer 1 / 25.000 tomme) som fjerner suspenderte partikler som slam, sediment, cyster (Giardia, Cryptosporidium), sand, rust, skitt og annet uoppløst materiale.

I trinn 3 strømmer vann gjennom granulert aktivert karbon (GAC). GAC er allment anerkjent og mye brukt som et effektivt absorbent for en rekke organiske miljøgifter som klor (99,9%), kjemikalier knyttet til kreft (THM, bensin) plantevernmidler, ugressmidler, insektmidler, flyktige organiske forbindelser (VOC), PCB, MTBE og hundrevis av andre kjemiske miljøgifter som kan være til stede i vannet som skaper dårlig smak og lukt. Karbon er ekstremt porøst og gir et stort overflateareal for miljøgifter å samle på. Bare karbonfilter må også bruke kapasiteten til å fjerne klor, noe som resulterer i en forkortet levetid. De kan også bruke bituminøst karbon / karbon, som er god til å fjerne klor, men ikke like effektiv til å fjerne kjemikalier. Vi bruker et høykvalitets kokosnøttskal som er mest effektivt for å fjerne kjemikalier. Kokosnøtskall gir et betydelig større volum mikroporer enn noe karbon-, tre- eller lignittbasert karbon. Som et resultat er den mer effektiv enn andre typer karbon og fjerner trihalometaner (THM) og andre kjemikalier som f.eks. finnes i det kommunale tappevannet. Siden vårt Redox-medium fjerner klor før det når karbon, blir ikke karbonkapasiteten bortkastet på klor, og det er fritt å konsentrere seg mer effektivt om organiske miljøgifter.

I trinn 4 strømmer vann gjennom ionebytterharpiks, noe som reduserer tungmetaller som bly, kobber, aluminium og reduserer også vannets hardhet.

I trinn 5 og 6 strømmer vann gjennom et lag av medier laget av en spesiell høy-ren legeringsblanding av to forskjellige metaller - kobber og sink (Eagle Redox Alloy® 6500, og Eagle Redox Alloy® 9500) Eagle Redox Alloy® er en stor fremskritt innen vannrensingsteknologi som arbeider etter elektrokjemiske og spontane oksidasjonsreduksjonsprinsipper. Klor er øyeblikkelig og oksidert. Tester på Eagle Redox Alloy ® / GAC-kassetten har vist 99+ fjerningsprosenter av klor opp til 20.000 liter vann. Sammenlignet med konvensjonelle karbonpatroner i sammenlignbare volumer, faller mindre enn 90% effektivitet etter bare 4000 liter. Jern og hydrogensulfid oksideres til uoppløselig materiale og fester seg til overflaten av mediet. Tungmetaller som bly, kvikksølv, kobber, nikkel, krom, kadmium, aluminium og andre oppløste metaller fjernes fra vannet ved den elektrokjemiske prosessen. De tiltrekkes til overflaten av media, omtrent som en magnet. Media hindrer bakterievekst i hele enheten. Det har faktisk vist seg å være redusert opp til 90%, noe som eliminerer behovet for sølv, som ofte brukes i karbonfiltre (anses som et plantevernmiddel av EPA og som sådan må være registrert hos dem)

I trinn 7 strømmer vann gjennom en annen mikrometerfiltreringspute for ytterligere å redusere uønskede partikler. Sluttresultatet er en stor reduksjon eller fullstendig eliminering av en stor mengde forurensning.

I trinn 8 strømmer vannet gjennom en 20 "fast karbonpatron for å fjerne flyktige organiske karbonforbindelser (VOC, insektmidler, plantevernmidler og industrielle løsningsmidler).

 

Upp till 200 gånger billigare än vatten på flaska, dessutom miljövänligt 

Läs mer

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Les mer

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller bekymringer
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Anbefalt tilbehør for denne artikkelen
Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Kunde Logg inn

     

Tilbake til toppen
Produsert av: Wikinggruppen