20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

16 SUKSESSFULLE ÅR I SVERIGE

Gratis frakt - Rask levering - Trygge kjøp
OVER 30000 FORNØYDE KUNDER

     

Vannfilter Vannrenser omvendt Osmosis Ultrafiltration Vannrensing 12 trinn

Artikkel-ID: 0101
  • Reverse Osmosis, verdens beste vannrenseteknologi
  • Robust designet, pålitelig og enkel betjening.
  • Jobb perfekt i mange år
  • Verdens reneste vann
  • Plassering under vasken

 

kr 11 448
Tilgjengelig
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
  •   Gratis frakt
  •   Raske leveranser
  •   Alltid angreret
Beskrivelse

Spesifikasjoner

 

Kapasitet: 150 liter per dag

Filtermedium: 12 trinn med filtrering med membran

Mål: (L x H x B): 40 cm, 42 cm, 17 cm

Tank: (H x B): 38 cm, 28 cm

Passer til alle vasker: Ja

Filtrert / ufiltrert funksjon: Separat kran inkludert

Enkel å installere: Ja eller rørleggerarbeid

 

informasjon

Vannrensing handler om å ta skritt for å sikre god helse for deg og din familie ved å redusere mengden skadelige forurensninger som finnes i tappevann.

 

Best i test!

Vannrenser Vannfilter Ultra Reverse Osmosis 1000 C Vannrensing 12 Steg

Vannfilter Vannrenser Clearly omvendt Osmos Ultrafiltration 1000 C Vannrensing i 12 trinn

Omvendt osmose, ultrafiltrering-vannrenseanlegg er et revolusjonerende gjennombrudd innen omvendt osmose og ultrafiltreringsindustri.

Gjennom mange års erfaring har forskningen produsert helt nye svært effektive og sunne omvendt osmose, ultrafiltreringssystemer. Tilgjengelig i 11-17 trinn - antallet varierer med modell for omvendt osmose, ultrafiltreringssystem.

Produser fra 150 liter til 350 liter vann av høyeste kvalitet per dag og fjern opp til 99,8% av uønskede forurensninger og filterpartikler ned til 1/10000 mikron ved å tvinge ubehandlet vann gjennom en semipermeabel membran.

Volumet av produsert vann kan alltid økes, for eksempel gjennom en større tank som er tilgjengelig for å supplere alle modeller.

Trykk tvinger vannet til å renne i motsatt retning av strømningsretningen i naturlig osmose. Ultrafiltreringssystemet er tydelig omvendt osmose, og har kompakt design som lett passer under vasken. Leveres med et komplett installasjonssett som inneholder en europeisk blyfri med lang rekkevidde designet kran. 15 liters ståltrykkbeholder med polypropylen innvendig er inkludert.

NB! Vannrenseanlegg er en ordrevare og ikke ordinær lagervare.

I tilfelle usikkerhet rundt installasjonen, bør installasjonen utføres av en spesialist. Kontakt derfor en lokal VVS-montør som har god erfaring med omvendt osmoseanlegg.

Rådfør deg også med forsikringsselskapet ditt om reglene som gjelder for dem i denne typen installasjoner.

Modellen leveres med et komplett installasjonssett og inkluderer

1 europeisk blyfri, lenge designet vannblander, 12 liters holdetank i rustfritt stål med en innervegg på 12 liter polypropylen. Inkludert er også fargekodede slanger, filterpatroner, ultrafiltreringsmembraner, RO-membraner, skiftenøkler og installasjonsmaskinvare.

Merk at spesielle filterpatroner er tilgjengelige som en utvidelse, f.eks. fluor, nitrater, arsen, etc.

 

» Installasjonsveiledning

 

Passer enkelt under vasken og med separat tappekran

 

 

Vann renner gjennom 12 trinn med vannrensing:

 

Trinn 1 strømmer vannet gjennom en 5 mikron solid karbonpatron som fjerner flyktige organiske karbonforbindelser (VOC), insektmidler, plantevernmidler og industrielle løsningsmidler og partikler større enn 5 mikron, inkludert sediment, silt, sand og skitt. Det hjelper også med å forlenge systemets levetid.

Trinn 2 passerer vannet gjennom en 0,2 mikron Ultrafiltration (UF) membran. Ultrafiltration (UF) er en viktig renseteknikk som brukes for produksjon av vann med høy renhet. UF er effektivt for å fjerne kolloider, proteiner, bakterier, virus, parasitter, protozoer og pyrogener (f.eks. Gramnegative bakterielle endotoksiner), andre organiske molekyler større enn 0,2 mikron, og de fleste andre vannforurensende stoffer som er kjent i dag.

Trinn 3 strømmer vannet gjennom mikronfilterputene (1 mikron tilsvarer 1 / 25000. tomme), som fjerner suspenderte partikler som silt, sediment, cyster (Giardia, Cryptosporidium), sand, rust, skitt og andre uløste stoffer.

Trinn 4 passerer vannet gjennom granulert aktivert karbon (GAC). GAC er allment anerkjent og mye brukt som et effektivt adsorbent for en rekke organiske miljøgifter som klor (99,9%), kjemikalier knyttet til kreft (THM s, benzen) plantevernmidler, herbicider, insektmidler, flyktige organiske forbindelser (VOC) ), PCB, MTBE og hundrevis av andre kjemiske miljøgifter som kan være til stede i vann, dårlig smak og lukt fra drikkevannet ditt.

Trinn 5 fortsetter vann gjennom ionebytterharpiksen, og reduserer effektivt tungmetaller som bly, kobber, aluminium og vannhardhet.

Trinn 6 og 7 renner vannet gjennom to senger i Eagle Redox Alloy® (oksidasjons- / reduksjonsprosess) -media laget av en legering med spesielt høy renhet av to forskjellige metaller - kobber og sink. Representerer en ny og unik måte av vannbehandlingsmedium som gjennom sin naturlige prosess med elektrokjemisk oksidasjon / reduksjon og adsorpsjonstiltak reduserer og / eller fjerner mange uønskede forurensninger fra vann. Dette er et stort fremskritt innen vannrensingsteknologi som fungerer etter de elektrokjemiske og spontane oksidasjonsreduksjonsprinsippene (Eagle Redox Alloy®). Klor er øyeblikkelig og nesten uuttømmelig oksidert. Jern og hydrogensulfid oksideres til uoppløselig materiale og festes til overflaten av mediet. Tungmetaller som bly, kvikksølv, kobber, nikkel, krom, kadmium, aluminium og andre oppløste metaller fjernes fra vannet ved den naturlige elektrokjemiske prosessen. De tiltrekkes til overflaten av media, omtrent som en magnet. Media hindrer bakterievekst i hele enheten.

Trinn 8, fortsetter vannet gjennom en annen man-mikron-filtreringspute for ytterligere reduksjon av uønskede partikler. Sluttresultatet er en stor reduksjon og eliminering av et stort utvalg av miljøgifter.

Trinn 9 passerer vannet gjennom en RO omvendt osmosemembran, som fjerner og filtrerer partikler ned til 1/10000 mikron som de fleste uorganiske kjemikalier (f.eks. Salter, metaller, mineraler) de fleste mikroorganismer inkludert Cryptosporidium og Giardia, og mest uorganiske miljøgifter.

Trinn 10 og 12 strømmer vannet gjennom ytterligere en mikron filterputer (1 mikron tilsvarer 1 / 25000. tomme), som fjerner suspenderte partikler som silt, sediment, cyster (Giardia, Cryptosporidium), sand, rust, skitt og annet uløst stoff .

Trinn 11, vannet strømmer til slutt gjennom et granulert aktivert karbon (GAC).

(Mineraliserende vannfilterpatron kan monteres mot et tillegg på 1995 SEK)

 

Clearly Vannrensing Reverse Osmos 1000 CP er tilgjengelig med Booster-pumpe for ekstra rask produksjon med tillegg på (2.700 SEK)

Upp till 200 gånger billigare än vatten på flaska, dessutom miljövänligt 

Läs mer

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Les mer

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller bekymringer
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Kunde Logg inn

     

Tilbake til toppen
Produsert av:  Wikinggruppen