20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

16 SUKSESSFULLE ÅR I SVERIGE

Gratis frakt - Rask levering - Trygge kjøp
OVER 30000 FORNØYDE KUNDER

     
Vannfilter Vannrenser Clearly Reverse Osmosis Ultra filter 3000 MP 16 Trinn Vannrensing Vannfilter Vannrenser Clearly Reverse Osmosis Ultra filter 3000 MP 16 Trinn Vannrensing

Vandfilter Vandrenser Reverse Osmosis Ultra filtrering Vandrensning 16 steg

Artikkel-ID:9115
 • Reverse Osmosis, verdens beste vannrenseteknologi
 • Verdens reneste vann
 • Robust designet, pålitelig og enkel betjening.
 • Jobb perfekt i mange år
 • Plassering under vasken
kr 17 488
Tilgjengelig
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
 •   Gratis frakt
 •   Raske leveranser
 •   Alltid angreret
Beskrivelse

Spesifikasjoner

 

Kapasitet: 180 liter per dag

Filtermedia: UV-vannsterilisering, 16-trinns filtrering med membran og trykkpumpe

Mål: (L x H x B): 40 cm, 50 cm, 20 cm

Tank: (H x B): 38 cm, 28 cm

Passer til alle vasker: Ja

Filtrert / ufiltrert funksjon: Separat kran inkludert

Enkel å installere: Ja eller rørleggerarbeid

 

Informasjon

Vannrensing handler om å ta skritt for å sikre god helse for deg og din familie ved å redusere mengden skadelige forurensninger som finnes i tappevann.

Bestillingsvare og ikke-ordinær lagervare.

Clearly Vannrenser Kompakt 3000 MP Reverse Osmosis Ultra Vannrenser med trykkpumpe for

Totalt 175 -375 liter per dag

 

Best i test!

Vannfilter Vannrenser Clearly kompakt 3000 MP Vannrenser Omvendt osmose Ultrafiltrering med trykkpumpe

Vannrenser Vannfilter Omvendt Osmos Compact 3000 MP Vannrensing med trykkpumpe, 16 trinn med vannrensing

Clearly kompakt 3000 MP omvendt osmose Ultrafiltrering med trykkpumpe for alt.

180 liter per dag Mål: 16 "L x 8" B x 24 "H + 4" for å bytte kassett, Raw water Tank 12 liter 15 "H x 11" D

I tilfelle usikkerhet rundt installasjonen, bør installasjonen utføres av en spesialist. Kontakt derfor en rørleggermonterer som har god erfaring med omvendt osmoseanlegg.

Rådfør deg også med forsikringsselskapet ditt om reglene som gjelder for dem i denne typen installasjoner.

 

» Installatsjonsveiledning

> installationskisse


 

Følgende vannfilterpatroner er inkludert i 3000 MP modeller:

 • ART:  6610- Clearly Plus Flerstegs vannfilterpatron,
 • ART:  6620- Clearly 5- mikron karbonblokk vannfilterpatron,
 • ART:  9040- Clearly omvendt osmose Multi 6-trinns vannfilterpatron,
 • ART:  9055- Clearly UF membran vannfilterpatron,
 • ART:  9041- Clearly reverserer tydelig osmose 180 LPD membranvannfilterpatron

Slik fungerer det

 

Vann renner gjennom 16 trinn med vannrensing

Trinn 1 strømmer vannet gjennom en 5 mikron solid karbonpatron for å fjerne flyktige organiske karbonforbindelser (VOC), insektmidler, plantevernmidler og industrielle løsningsmidler og partikler større enn 5 mikron, inkludert sediment, silt, sand og skitt. Det hjelper også med å forlenge systemets levetid.

Trinn 2, passerer vannet gjennom en 0,2 mikron ultrafiltreringsmembran (UF). Ultrafiltration (UF) er en viktig renseteknikk som brukes til å produsere høyt rent vann. UF-er er effektive for å fjerne kolloider, proteiner, bakterier, virus, parasitter, protozoer og pyrogener (f.eks. Gram-negative bakterielle endotoksiner), andre organiske molekyler større enn 0,2 mikron, og de fleste andre forurensninger som finnes i vann.

Trinn 3 strømmer vannet gjennom en 1-mikron filterpute (1 mikron tilsvarer 1 / 25.000 tomme), som fjerner suspenderte partikler som silt, sediment, cyster (Giardia, Cryptosporidium), sand, rust, skitt og andre uavklarte problemer.

Trinn 4 passerer vannet gjennom granulert aktivert karbon (GAC). GAC er allment anerkjent og mye brukt som et effektivt absorbent for en rekke organiske miljøgifter som klor (99,9%), kjemikalier knyttet til kreft (THM, benzen) plantevernmidler, ugressmidler, insektmidler, flyktige organiske forbindelser (VOC) , PCB, MTBE og hundrevis av andre kjemiske miljøgifter som finnes i vann og også dårlig smak og lukt.

Trinn 5, vann renner gjennom ionebytteren, og reduserer tungmetaller som bly, kobber, aluminium og vannhardhet.

Trinn 6 og 7 vann strømmer gjennom 2 lag redox (oksidasjons- / reduksjonsprosess) -medier laget av en særlig høy renhets- og legeringsblanding av to forskjellige metaller - kobber og sink. Representerer et nytt og unikt vannbehandlingsmedium som gjennom sin naturlige prosess med elektrokjemisk oksidasjon / reduksjon og adsorpsjon reduserer og fjerner mange uønskede forurensninger fra vann. Dette er et viktig fremskritt innen vannrensingsteknologi som fungerer som en elektrokjemisk prosess kjent som "spontan oksidasjonsreduksjon" (Eagle Redox Alloy®) -prinsipper. Klor er øyeblikkelig og oksidert.

Jern og hydrogensulfid blir oksidert til uoppløselig materiale og festet til overflaten av filtermediet. Tungmetaller som bly, kvikksølv, kobber, nikkel, krom, kadmium, aluminium og andre oppløste metaller fjernes fra vannet ved den naturlige elektrokjemiske prosessen. De tiltrekkes til overflaten av media, omtrent som en magnet. Prosessen hemmer bakterievekst i hele enheten.

Trinn 8 vann renner gjennom en annen mikron filtreringspute for ytterligere reduksjon av uønskede partikler. Sluttresultatet er en betydelig eliminering av en rekke forurensninger.

Trinn 9, passerer vannet gjennom en membran som fjerner og filtrerer partikler så små som 1/10 000 mikron som de fleste uorganiske kjemikalier (f.eks. Salter, metaller, mineraler) de fleste mikroorganismer, inkludert Cryptosporidium og Giardia, og de fleste uorganiske miljøgifter.

Trinn 10 og 15, vann fortsetter gjennom en ny filtermute på 1 mikron (1 mikron tilsvarer 1 / 25.000 tomme), som fjerner suspenderte partikler som silt, sediment, cyster (Giardia, Cryptosporidium), sand, rust, smuss og andre uoppløste miljøgifter.

Trinn 11 og 12 strømmer vannet gjennom et annet sjikt av filtermedier laget av en legering med høy renhet, en blanding av to forskjellige metaller - kobber og sink. Det er et stort fremskritt innen vannrensingsteknologi og arbeider etter elektrokjemiske og spontane oksidasjonsreduksjonsprinsipper (Eagle Redox Alloy®). Klor oksideres øyeblikkelig.

Trinn 13, Vannet strømmer gjennom en annen ionebyttermasse, og reduserer tungmetaller som bly, kobber, aluminium og vannhardhet.

Trinn 14 fører vannet gjennom granulert aktivert karbon (GAC).

Trinn 16 passerer vann gjennom et steriliseringssystem for ultrafiolett vann produsert med aksialstrømningsreaktor i 304 rustfritt stål. Germicida-lamper av hardt glass gir en økonomisk måte å behandle vann på som krever 99,99% reduksjon i bakterier og virus og protozoer. Denne prosessen gjøres uten å tilsette skadelige kjemikalier til drikkevann, som er den mest økologiske måten å behandle vann på.

Modellen leveres med et komplett installasjonssett og inneholder

1 europeisk blyfri, lang designet vannmikser, 12 liter holdertank i rustfritt stål med en indre vegg på 12 liter polypropylen. Inkludert er også fargekodede slanger, filterpatroner, ultrafiltreringsmembraner, RO-membraner, nøkler og installasjonsmaskinvare.

Merk eventuelle spesielle filterpatroner er tilgjengelige som en utvidelse, f.eks. fluor, nitrater, arsen, etc.

Hva er ultrafiltrering?

Ultrafiltration (UF) er en membranfiltreringsprosess som ligner på omvendt osmose ved bruk av hydrostatisk trykk for å tvinge vann gjennom en semipermeabel membran. Porestørrelsen til ultrafiltreringsmembranen er vanligvis 103 - 106 Dalton. Ultrafiltration (UF) er en trykkdrevet barriere for å produsere vann med svært høy renhet og lav tetthet. Ultrafiltration (UF) er en mengde membranfiltrering der hydrostatisk trykk tvinger en væske mot en semipermeabel membran. Suspenderte faste stoffer og oppløste stoffer med høy molekylvekt blir beholdt, mens vann og lavmolekylvektløste stoffer passerer gjennom membranen.

 

Ultrafiltrering skiller seg ikke fundamentalt fra omvendt osmose, mikrofiltrering eller nanofiltrering, bortsett fra når det gjelder størrelsen på molekylene den beholder.

 

En membran, eller mer korrekt, en semipermeabel membran, er et tynt lag med materiale som er i stand til å skille stoffer når en pådriver blir påført og presset over membranen. Membranprosesser anses som en levedyktig teknikk for avsalting og for å fjerne bakterier og andre mikroorganismer, svevestøv og naturlig organisk materiale, som kan gi farge, smak og lukt i vannet og reagere med desinfeksjonsmiddel for å danne desinfiserende biprodukter (DBP).

De viktigste fordelene med UF-membranprosessen sammenlignet med konvensjonell desinfeksjon (klorering) er for eksempel:

. Ingen behov for kjemikalier (koagulanter, flokker, desinfeksjonsmidler, pH-justering);

. Høy og konstant kvalitet på det behandlede vannet i form av fjernede partikler og mikroorganismer.

Ultrafiltrering (UF) brukes til å fjerne alle kolloidale partikler (0,01 til 1,0 mikron) fra vannet og noen av de største oppløste urenheter. Porestørrelsen til en UF-membran bestemmer hovedsakelig typen og størrelsen på forurensningene som er fjernet. Generelt varierer membranporene i størrelse fra 0,005 til 0,1 mikron. UF-membranprodusenter klassifiserer hvert UF-produkt som har en spesifikk molekylvektgrense (MWC), som er en tilnærmet måling av størrelsen på forurensningene fjernet av en UF-membran.

En 100 000 MWC UF-membran betyr at når vann som inneholder en gitt standardforbindelse med en molekylvekt på omtrent 100 000 dalton tilført UF-enheten, nesten ikke hele forbindelsen ikke vil kunne passere gjennom membranen.

Stoffer med en molekylvekt på 100.000 dalton har en størrelse på omtrent 0,05 mikrometer til omtrent 0,08 mikrometer i diameter. UF-membraner brukes der praktisk talt alle kolloidale partikler (inkludert de fleste sykdomsfremkallende organismer) må fjernes, UF fjerner også uklarhet i vann.

 

Upp till 200 gånger billigare än vatten på flaska, dessutom miljövänligt 

Läs mer

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Les mer

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller bekymringer
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Kunde Logg inn

     

Tilbake til toppen
Produsert av: Wikinggruppen