20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

16 SUKSESSFULLE ÅR I SVERIGE

Gratis frakt - Rask levering - Trygge kjøp
OVER 30000 FORNØYDE KUNDER

     
Fjerner fluor

Fluor Micro Multi 7-trinns vannrenser for plassering under vasken

Artikkel-ID: 1-4949
  • Unik effektiv Micro Multi 7-trinns vannrensing
  • Utskiftbare filterpatroner
  • 10 ganger lengre levetid enn andre merker
  • Fjerner skadelige forurensninger i vannet
  • Fjerner fluor
  • Best i test!
kr 4 400
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
  •   Gratis frakt
  •   Raske leveranser
  •   Alltid angreret
Beskrivelse

Spesifikasjoner

 

Kapasitet: 37000 liter (24 - 36 måneder avhengig av vannkvalitet)

Filterpatron inkludert: Ja

Filtermedium: Fluoride Micro Multi 7-trinns ekstrem lang holdbarhet med utskiftbar filterpatron

Mål mm: (H x Ø): 370 x 150

Separat kran inkludert: Ja

Lett å montere: Ja

 

Fjerner / reduserer: FLUORIDE REDUCING medium som inneholder fluoridkarbongranulert aktivert karbon (GAC). Dette mediet er spesielt designet for å ha en høy affinitet for fluor, bly og arsen. Det fjerner metaller ved en blanding av adsorpsjon og kjemisk reaksjon med media; eliminasjonen er derfor ikke avhengig av ionebytte. Den har ensartet partikkelstørrelse, er fysisk stabil og kan brukes over et bredt pH-område.

Sand, slam, rust, jern, bly, mikroplast, kvikksølv, kobber, nikkel, krom, arsen, kadmium, aluminium, hydrogensulfider, cyster, (Giardia, Cryptosporidium). Reduserer kjemikalier som TTHM, benzen, klor, bisfenol A, sprøytemidler, medikamentrester og andre kjemiske miljøgifter som for eksempel kan forårsake dårlig lukt og smak.

For fluoridnivåer i vår egen brønn på over 2,0 mg / l, anbefaler vi å kontakte oss for valg av riktig filtermedium.

Uegnet vann med fluorinnhold 6,0 ​​mg / l anbefaler vi f.eks. omvendt osmose / omvendt osmose, tilgjengelig for plassering under vasken og for hele husholdningen.

"Kjemikalier verken synlig eller filt"

 

Informasjon

Filtrert vann fremhever aromaen av te og kaffe. Hvis du er en kaffeelsker eller en te-entusiast, vil du oppleve at de varme drikkene dine smaker betydelig bedre.

Med dette filteret kan du enkelt få en effektiv vannrensing med en egen medfølgende kran.

Vannrensing handler om å ta skritt for å sikre god helse for deg og din familie ved å redusere mengden skadelige forurensninger som finnes i tappevann.

Et utskiftbart Fluorid Micro Multi 7-trinns vannfilter med lang levetid gir lave kostnader (8 øre per liter) og ekstra lang levetid (37000 liter, omtrent 24 - 36 måneder).

 

Best i test!

Clearys vannbehandling reduserer mer enn dobbelt så mange miljøgifter og har betydelig større kapasitet enn andre merker.

 

Hvis du ikke filtrerer vannet ditt - så er du filteret!

 

Slik fungerer 7-trinns vannrensingsteknologi

 

Trinn 1 og 7 vann renner gjennom en og en mikron filterpute

(1 mikron tilsvarer 1/25 000.), Som fjerner suspenderte partikler som slam, sediment, cyste (Giardia, Cryptosporidium), sand, rust, smuss og annet uoppløst materiale.

Trinn 2 vann strømmer gjennom et FLUORIDE REDUSERINGS medium som inneholder fluoridkarbongranulert aktivert karbon (GAC). Dette mediet er spesielt designet for å ha en høy affinitet for fluor, bly og arsen. Det fjerner metaller ved en blanding av adsorpsjon og kjemisk reaksjon med media; eliminasjonen er derfor ikke avhengig av ionebytte. Den har ensartet partikkelstørrelse, er fysisk stabil og kan brukes over et bredt pH-område.

Kapasitet: 2700 ppm fluor (gjennomsnittlig 3700 liter). Så høyt som 11000 ppm F + med avløpsverdier under 0,2 ppm fra 10 ppm F + tilførsel. *

Trinn 4 vann strømmer gjennom ionebytterharpikser, og reduserer tungmetaller som bly, kobber, aluminium og vannhardhet.

Trinn 3 og 5 vann gjennom et lag av medier laget av en spesiell høy-ren legeringsblanding av to forskjellige metaller - kobber og sink (ERA-6500, ERA-9500). ERA-6500 og ERA-9500 er viktige fremskritt innen vannbehandlingsteknologi som arbeider med de elektrokjemiske og spontane oksidasjonsreduksjonsprinsippene (Eagle Redox Alloy®). Klor oksideres umiddelbart.

Trinn 6 Vannet strømmer gjennom granulert aktivert karbon (GAC). GAC er anerkjent og er mye brukt som et effektivt adsorbent for en rekke organiske miljøgifter som klor (99,9%), kjemikalier knyttet til kreft (THM, benzen) plantevernmidler, herbicider, insektmidler, flyktige organiske forbindelser (VOC), PCB : s, MTBE og hundrevis av andre kjemiske miljøgifter som kan finnes i vann forårsaker dårlig smak og lukt i drikkevannet ditt.

GAC er en blandet blanding av kokosnøtskall og katalytisk GAC for å adressere både klor, kloraminer og disse biproduktene.

Spesiell blanding av 2 typer kokosnøtt skall GAC (inkludert katalytisk) med 2 typer Eagle Redox Alloys® (9500 & 6500) og anionbytterharpiks. Denne blandingen reduserer og fjerner tungmetaller, klor og kloramin, plantevernmidler og ugressmidler, farmasøytiske biprodukter og andre uorganiske stoffer som petroleum biprodukter. Keramiske og turmalinekuler for å forbedre vannet og opprettholde en mer alkalisk pH.

 

Fluorid Micro Multi 7-trinn Tydelig synketeller for montering i kjøkkenskap er koblet direkte til kaldtvannsledningen med en separat kran i rustfritt stål og gir alltid rent og godt vann.

 

 

 

 Du kan komme så lett i gang

Slik fungerer Fluorid Micro Multi 7-trinns benkeplate

 

 

» Monteringshjälp (PDF)>>

» Manual (PDF)>>

» Godt å vite om tydelig!> Vannfilter og vannrenser>>

 

Vannrenser, vannfilter for bedre helse og miljø

Mat, kaffe, te og andre drikker smaker mye bedre og blir sunnere. Skyll alltid frukt og grønnsaker i filtrert rent vann for å redusere forurensning og unngå helserisiko (kokende vann fjerner ikke forurensninger uten mikroorganismer alene). Clearly's vannbehandlingsprodukter beskytter deg og din familie.

Filtrert rent vann er mer enn 200 ganger billigere enn vann på flasker. Du trenger ikke å ta med hjem og returnere tunge, dyre vannflasker. Du og miljøet gjør mye bedre.

 

Hva er KDF, REDOX og GAC?

Vannet passerer gjennom filtermediene KDF-55D og KDF-85D. Det er filtre laget av en spesiell ren metallblanding av kobber og sink. KDF er viktig for at vannrensing ved hjelp av det elektrokjemiske oksidasjonsprinsipp, kjent som REDOX, skal være så effektivt som mulig. KDF-55D og KDF-85D motvirker vekst av bakterier, alger og sopp. Det er en unik egenskap. Clearys vannrenseprodukter filtrerer og renser også vann gjennom granulert aktivert karbon, som er forkortet GAC. Clearly's GAC vannfilter oppfyller kravene til ANSI 42 NSF-sertifisering og KDF-filtrene oppfyller ANSI 61/42 NSF-sertifiseringskrav. Klart to-trinns 1 mikron vannfilterpute har ISO 9001 godkjent produsent.

 

Premium-filtre varer lengre tid (37000 liter) enn andre vannrensere

Fluoride Micro Multi 7-trinns Clearly benkeplate er diskret og svært effektiv og fjerner og reduserer hundrevis av vannforurensning og har utskiftbar filterpatron.

 

Du får renere, sunnere og smakligere vann direkte fra kranen.

 

 

Upp till 200 gånger billigare än vatten på flaska, dessutom miljövänligt 

Läs mer

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Les mer

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller bekymringer
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Kunde Logg inn

     

Tilbake til toppen
Produsert av:  Wikinggruppen