20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

16 SUKSESSFULLE ÅR I SVERIGE

Gratis frakt - Rask levering - Trygge kjøp
OVER 30000 FORNØYDE KUNDER

     

Vannfilterpatron Alkalisk Multi Micro 7 trinn Clearly Kran og Underskap

Artikkel-ID:1-6685
  • Markedets unike effektive Micro Multi-trinns vannrensing
  • Varer mer enn 10 ganger lenger enn andre merker
  • Beskytter deg og din familie mot skadelig forurensning i tappevann.
  • Renere, smakligere og sunnere vann!
  • Best i test!
kr 3 144
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
  •   Gratis frakt
  •   Raske leveranser
  •   Alltid angreret
Beskrivelse

Hvis du ikke filtrerer vannet ditt – så er det deg som er filteret!

Vannfilterpatron Alkalisk Multi Micro 7 trinn Clearly Kran og Underbenk

Alkalisk Multi Micro 7 trinn Kran Vannfilterpatron

Alkalisering Multi Micro 7 trinn Vannfilter, patron Vannrenser øker effektivt alkalinitet og oksygenering / oksygeneringsevne i vann og gir en svært effektiv vannrensing og inneholder ny "Smart vannrensningsteknologi" og fjerner eller reduserer hundrevis av forurensninger.

Premium vannfilterpatron varer opp til 50 ganger lengre (37000 liter) enn andre vannrensere

Alkalinitet er et mål på vannets bufferkapasitet, det vil si dens evne til å nøytralisere forsuring. Hvis vannet har høy alkalinitet, har vannet en god bufferkapasitet mot forsuring.

Alkalinitet i norsk grunnvann er generelt lav fordi en stor del av landets areal består av urberg. Urberget er forholdsvis vanskelig å forvitre og gir opphav til vanskelig vitrbare jordarter som gir dårligere beskyttelse mot forsuring enn jordarter med mer lett forvitrede mineraler som for eksempel kalsiumkarbonat.

Slik fungerer 7-trinns vannfilterpatron

Trinn 1: Vann renner gjennom et mikron filterpute som fjerner suspenderte partikler som silt, sediment, cyst (Giardia, Cryptosporidium), sand, rust, smuss og annet uløst materiale.

Trinn 2: Vann passerer gjennom granulert aktivt karbon. GAC er allment anerkjent og brukes regelmessig som et effektivt adsorbent for å fjerne en rekke organiske forurensninger, PFAS, pesticider, legemiddelrester og andre kjemiske forurensninger som kan være til stede i vannet og forårsaker dårlig smak og lukt fra drikkevann.

Trinn 3: Vann renner gjennom ionbytte-harpiks, som reduserer tungmetaller som bly, kobber, aluminium og vannets hardhet.

Trinn 4 & 5: Vann strømmer gjennom en seng av media laget av en spesiell legering av høy renhet blant to forskjellige metaller - kobber og sink (Eagle Redox Alloy® 6500 og Eagle Redox Alloy® 9500.) Klor og kloraminer er umiddelbart oksidert.

Trinn 6: Vann renner gjennom Ionizer-medium, som inneholder magnesium og kalsium for å øke oksygeneringen og drive pH-verdien høyere (øker alkalinitet og oksygenering).

Trinn 7: Vann strømmer gjennom ytterligere en mikron filterpute for ytterligere reduksjon av uønskede partikler. Sluttresultatet er en stor reduksjon eller total eliminering av en rekke forskjellige forurensninger i vannet.

Alkalisk Vannfiltersystem 7-trinn Clearly Multi Micro Kranfilter er et svært pålitelig vannrensesystem og laget for å vare i mange år.

Clearly vannrenser og vannfilter beskytter deg og din familie fra mange kjemikalier og forurensninger som finnes i norsk kranvann og kan være skadelig for helsen.

Upp till 200 gånger billigare än vatten på flaska, dessutom miljövänligt 

Läs mer

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Les mer

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller bekymringer
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Kunde Logg inn

     

Tilbake til toppen
Produsert av: Wikinggruppen