20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

16 SUKSESSFULLE ÅR I SVERIGE

Gratis frakt - Rask levering - Trygge kjøp
OVER 30000 FORNØYDE KUNDER

     
Alkalisering av vann filterpatroner for Clearly vannfilterkanne Alkalisering av vann filterpatroner for Clearly vannfilterkanne

Alkalisering av vann filterpatroner for Clearly vannfilterkanne

Artikkel-ID:1-6675
  • Unik alkaliseringsfilter patron for vannfilter kanne
  • Utskiftbar filterpatron
  • Best i test!
kr 1 064
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
  •   Gratis frakt
  •   Raske leveranser
  •   Alltid angreret
Beskrivelse

Spesifikasjoner

 

Kapasitet: 4000 liter (6-12 måneder)

Filterpatron: Ja

Filter media: Alkalisere

Alkaliserende vannfilterpatron: Alkaliserende vannfilterpatron som forbedrer alkalinitet og oksygenering i vannet ditt. Vannet strømmer gjennom ioniseringsmedium som inneholder magnesium og kalsium for å øke oksygeninnretningen.

Informasjon

Denne vannfilterboksen for alkalisering inkluderer en vannfilterpatron for alkalisering av vann. Vannfilterpatronen har en kapasitet på 4000 liter eller 12 måneder.

 

Best i test!

Alkaliserende vannfilterpatron øker alkaliteten og oksygeninnholdet i vannet ditt.

Alkalinitet er et mål på bufferkapasiteten til vannet, det vil si dens evne til å nøytralisere forsuring. Hvis vannet har en høy alkalinitet, har vannet en god bufferkapasitet mot forsuring.

Alkaliniteten i grunnvann er generelt lav siden en stor del av landets overflate består av bergarter. Urgenarten er ganske kraftig forvitret og gir opphav til værforvitret jord som gir mindre beskyttelse mot forsuring enn jord med lettere forvitrede mineraler som kalsiumkarbonat.

Alkalinitet er et mål på vannets evne til å motstå tilsetningen av oksoniumioner, H3O +, uten å reagere med en kraftig pH-reduksjon, det vil si et mål på vannets bufferkapasitet. Karbonatsystemet er det mest betydningsfulle buffersystemet i de fleste naturlige vannveier. Når et overskudd av oksoniumioner tilsettes i form av en syre, har karbonatsystemet muligheten til å bruke oksonimioner for å danne bikarbonat (hydrogenkarbonat HCO3) som verken er surt eller basisk, og pH vil derfor forbli uendret. Hvor god bufferkapasitet er bestemmes av konsentrasjonene av bestanddelene i karbonatsystemet, jo høyere konsentrasjoner desto høyere bufferkapasitet [1].

Alkalinitet er viktig i vannverk, blant annet for å kunne kontrollere pH-verdien og optimalisere forskjellige prosesstrinn. Prosesser som påvirker alkaliteten inkluderer karbonatutfelling, pH-justering, mykgjøring og flokkulering.

Den ideelle verdien for total alkalinitet er mellom minimum 60 og maksimalt 120 ppm, men avvik oppover kan oppstå uten behov for handling.

Upp till 200 gånger billigare än vatten på flaska, dessutom miljövänligt 

Läs mer

Vattenfilter för renare vatten
Vattenfilter-guide
Vilken vattenrenare skall jag välja?

Rent vatten och ren miljö
Om vatten

Les mer

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller bekymringer
Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Kunde Logg inn

     

Tilbake til toppen
Produsert av: Wikinggruppen