20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

16 SUKSESSFULLE ÅR I SVERIGE

Gratis frakt - Rask levering - Trygge kjøp
OVER 30000 FORNØYDE KUNDER

     

Clearly of Sweden - Chalmers Teknikpark - Tel: 031 69 01 00

 

Hvorfor Clearly?

 

Clearly unike og effektive filtrering i flere trinn gir maksimal vannrensingseffektivitet og gjør vanlig tappevann til et rent og godt drikkevann.

Clearly maksimal vannrensing med det siste innen vannteknologi og over 30 års erfaring, noe som betyr en uvanlig høy effektivitet og kapasitet som resulterer i renere, sunnere og smakligere vann. Blant annet passerer vannet gjennom et filtermedium laget av spesiell høy-ren metallblanding av to forskjellige metaller kobber og sink (KDF-55D og KDF-85D).

 

Clearly - testspecifikationer - datasheet 19-62 »

 

Clearly maksimal vannrensing fjerner effektivt mange forurensninger som finnes i springen, og har en spesiell unik høykapasitet og flertrinnsdesign, som f.eks. i motsetning til andre merkenes dyrere og mindre effektive vannfilter med erstatningskassetter som må byttes ut mye oftere enn Clearys vannfilterpatroner.

Mange av Clearlys vannfiltre, vannrensere og karbonfiltre har mottatt priser for "best buy", for eksempel i USA.

 

Clearly karbonfilter fjerner eller reduserer mange skadelige miljøgifter i tappevannet

Clearlys karbonfilter består av Eagle Redox Alloy ® 6500 og 9500 (ERA) og KDF, som er en viktig suksess innen vannrensingsteknologi som fungerer etter prinsippet om elektrokjemisk oksidasjonsreduksjon (REDOX). Tester på karbonfiltre, GAC, (granulert aktivert karbon) har vist en stor fjerning av klor etter 75 000 liter vann sammenlignet med andre karbonfiltre i samme størrelse som allerede synker etter 15 000 liter vann. Gjennom Clearlys karbonfilter oksideres jern og svoveloppløsning til et uoppløselig stoff og legger seg på overflaten av filtermediet. Elektrisk prosess fjerner uoppløselige tungmetaller som bly, kvikksølv, kobber, krom, kadmium, aluminium og andre oppløste metaller. Tungmetallene trekkes til overflaten av filtermediet som en magnet. Tydeligvis har karbonfilter filtermedier som forhindrer bakterievekst i hele enheten. Clearly karbonfilter eliminerer behovet for sølv som ellers er mye brukt i andre karbonfilter. Sølv regnes som et plantevernmiddel i henhold til EPA og vises ikke i Clearlys karbonfilter. Sølvinnhold må rapporteres til Environmental Protection Agency (EPA) når det brukes i produkter. Vannets mineralinnhold påvirkes ikke i Clearlys karbonfilter. Clearly maksimal vannrensing beskytter deg og din familie effektivt!

 

Hvorfor Clearly's vannbehandling?

 

Clearly vannrensing kan fjerne eller redusere mange medikamentrester

Clearly vannrenser, kullfilter kan fjerne eller redusere mange forskjellige medikamentstoffer som finnes i tappevann. Vannet passerer gjennom karbonfiltermedium, granulert aktivert karbon (GAC). GAC i karbonfiltermedier er mye brukt og anerkjent for effektivt å fjerne eller redusere et stort antall miljøgifter som klor, medikamentrester mange forskjellige kjemikalier, (benzen som kan forårsake kreftrisiko), plantevernmidler som plantevernmidler, insektmidler VOC, PCB og hundrevis av andre kjemiske forurensninger som kan være til stede i vannet og forårsake dårlig lukt og smak.

Clearly´s karbonfiltermediet ekstremt porøst og har en stor bred overflate for oppsamling av miljøgifter. Clearly karbonfilter bruker forstøvet karbon laget av kokosnøttskall som er den mest effektive for å fjerne kjemikalier. Clearly karbonfilter er således laget av kokosnøttskall som tilbyr et betydelig større antall mikroporer enn andre karbontyper i andre karbonfiltre. Karbonfiltermediene et resultat derav og er mer effektivt enn andre karbonfilter for å fjerne f.eks. THM-er og andre kjemikalier som også finnes i kommunalt tappevann. Siden REDOX-mediet vårt i Clearys vannrenser og vannfilter jobber for å fjerne klor før det kommer i kontakt med karbonmediet, blir ikke filtreringskapasiteten i Clearlys karbonfiltermedium ødelagt, men kan konsentreres mer effektivt på de organiske miljøgiftene. Til slutt passerer vannet også gjennom en ytterligere 1 mikro-filterpute for å fjerne andre uønskede partikler. Endelige resultater i Clearlys filtermedier gir en betydelig reduksjon og eliminering av et bredt spekter av forurensninger som kan være helseskadelige. 

Clearly for maksimal vannrensing!

 

Les mer om hvorfor Clearly vannbehandling gir bedre helse!

 

Clearly of Sverige bruker blant annet Eagle Redox Alloy filtermedier

Eagle Redox Alloy ® er et patentert filtermedium med en viktig utvikling innen vannrensingsteknologi som jobber med den grunnleggende prosessen som kalles redox (oksidasjon / reduksjon). Det er en prosess og prinsipp som representerer en ny og unik måte innen vannrensingsteknologi og som gjennom sin naturlige prosess med elektrokjemisk oksidasjon - reduksjon og absorpsjonstiltak reduserer og fjerner mange uønskede forurensninger som finnes i kommunale tappevann, for eksempel.

Eagle Redox Alloy ® filtermedium reduserer blant annet klor, oppløste tungmetaller, bly, kvikksølv, jern og hydrogensulfid. Eagle Redox Alloy ® fungerer som et multifunksjonelt filtermedium som har overlegen kapasitet f.eks. sammenlignet med avklorering av drikkevann som er veldig vanlig i kommunalt tappevann og individuelle brønner.

Eagle Redox Alloy ® motvirker og forhindrer mangfoldighet og vekst av mikroorganismer, bakterier, sopp, alger og mugg i vannfilter og vannrensere.

Eagle Redox Alloy ® filtermedium består av en høy renhet av kobber-sinkformulering. Formelen utveksler elektron for å lage helt ufarlige stoffer av f.eks. klor og tungmetaller funnet i det kommunale tappevannet. Redox 6500 og 9500 legeringer inkludert i Eagle Redox Alloy® har meget høye antimikrobielle egenskaper som aldri blir dårligere eller redusert.

Eagle Redox Alloy ® er en helt sikker vannrensingsteknologi som gjennom tester og studier oppfyller EPA og FDA (US Food & Drug Administration) standarder, slik at renseprosessen ikke tilfører noe eller forårsaker bivirkninger.

 

Hvilke forurensninger fjerner Eagle Redox Alloy?

Eagle Redox Alloy ® filtermedium reduserer eller fjerner f.eks. klor, jern, hydrogensulfid, bly, kvikksølv, kalsiumkarbonat, magnesium, krom, bakterier, alger og sopp. Redox media fjerner også opptil 98% av vannoppløselige kationer (positivt ladede ioner) av bly, kvikksølv, kobber, nikkel, krom og andre oppløste metaller.

Eagle Redox Alloy ® media er nøkkelproduktet i mange vellykkede og etablerte filtreringssystemer og formler og kan brukes i kombinasjon med andre produkter for å gi overlegen vannrensing.

 

Mer om Clearly´s vannrenser, vannfilter og karbonfilter

Vannet passerer gjennom filtermediene KDF-55D og KDF-85D. Clearly vannrenser, vannfilter og karbonfilter er laget av en spesiell ren blanding av kobber og sink. KDF er viktig for vannrensing ved hjelp av det elektrokjemiske oksidasjonsprinsipp, såkalt REDOX, for at resultatet skal være så effektivt som mulig. KDF-55D og KDF-85D motvirker vekst av bakterier, alger og sopp. Det er en unik egenskap. Clearly vannfilter, vannrenser og karbonfilterfilter vann gjennom granulert aktivert karbon, som er forkortet GAC. Clearys GAC-filtre oppfyller kravene til ANSI 42 NSF-sertifisering og KDF-filtre oppfyller kravene til ANSI 61/42 NSF-sertifisering. Clearly to-trinns 1 mikron filterpute har ISO 9001 godkjent produsent.

 

Clearly maksimale vannbehandlingen har alle internasjonale sertifiseringer

Clearly's water purifier, water filter and carbon filter har alle internasjonale sertifiseringer: ANSI - NSF 42 - NSF 61 - ISO 9001: 2008 ANSI, American National Standards Institute. NSF, NSF International, Public Health and Safety Company ™. GAC-kornet aktivert karbonfilter oppfyller kravene fra ANSI 42 NSF Certified. KDF oppfyller kravene til ANSI 61/42 NSF Certified. 2-trinns 1 mikrofilterpute har ISO 9001: 2008 godkjent produsent for vannfilter med høy kapasitet.

Åpenbart bruker dermed bare NSF-komponenter og sertifiseringsmediumsertifiseringer (standard 42, 61 og 44) for vannfiltreringssystemer. Clearly har testet systemytelsen gjennom NSF-sertifiserte laboratorier for vanntesting for å sikre produktkvalitet og sikkerhet (standard 53, 62, 58, 177).

Hvis du ikke filtrerer tappevannet ditt - så er du filteret ... THINK CLEARLY!

 
Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Kunde Logg inn

     

Tilbake til toppen
Produsert av: Wikinggruppen