20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

16 SUKSESSFULLE ÅR I SVERIGE

Gratis frakt - Rask levering - Trygge kjøp
OVER 30000 FORNØYDE KUNDER

     

Hvorfor vannrensing?


Kontrollen av drikkevannet er for dårlig, ifølge miljømedisinske forskere. Drikkevann er vår viktigste mat med et estimert forbruk på 2-2,5 liter per person per dag. Dette høye forbruket gjør at selv veldig lave nivåer av miljøgifter kan føre til et stort inntak av forskjellige miljøgifter, f.eks. Kjemikalier.

De siste årene har det blitt rapportert problemer med kjemisk forurensning i kommunalt drikkevann forårsaket av kjemisk bruk. Det er derfor viktig å filtrere og rense drikkevannet for å unngå blant annet farlige kjemiske miljøgifter som utgjør helserisiko.

Vannrensing handler om bevisst å velge å iverksette tiltak for deg og din familie for å redusere mengden forurensning som finnes i tappevann.

Hvis du ikke filtrerer vannet ditt - så er du filteret!Tappevann er en tikkende helse- og miljøbombe!


 

Drikkevann er vår viktigste mat, og VA-nettverkene er de desidert mest samfunnskritiske forsyningssystemene. Likevel er den svaiende kvaliteten på drikkevannsforsyningen

Det er foreløpig ingen lovkrav for kontroll av skadelige og giftige stoffer i kommunalt drikkevann, for eksempel forskjellige kjemikalier og plantevernmidler fra jordbruk og industri.

Heller ikke for for eksempel medikamentrester, som i dag øker kraftig i tappevann, i tillegg til omfattende voksende problemer med altfor gamle vannledninger.

”Medikamentrester og kjemikalier i vannet er verken synlige eller følte."

 


Tør vi å drikke vann fra springen?

Fakta er at i tappevann er det for eksempel medikamentrester, kjemikalier, tungmetaller og mange andre miljøgifter som skader deg og familiens helse. Høye verdier på t.e.x. giften PFOS er blitt målt i drikkevann mange steder.

Den alvorlige helserisikoen gjør at forskere snakker om den "alvorligste kjemiske ulykken i moderne tid".

 


Slik ser de brukte filterpatronene ut etter knappe 5 måneder og sammenlignet med en ny filterpatron.

"Faktum er at hvis du ikke filtrerer vannet ditt, er det kroppen din som er filteret.

Hva er i springen?

 

Flere giftstoffer er drikkevann enn tidligere antatt

De fleste miljøgifter som finnes i kommunalt drikkevann, er blitt oppdaget ved en tilfeldighet. Miljøgiften PFAS, høyt fluorholdige stoffer i kommunalt drikkevann. Studien har vist at PFAS forekommer i mange vannkilder. Vi tror det er flere temaer enn de som blir sett på. Mange har et dårlig kontrollprogram.

I dag er det opp til hver kommune å følge med på drikkevannet sitt, men det er ingen systematisk nasjonal kontroll som trengs. Du har tatt det rene vannet for gitt! Og når vi begynner å undersøke, oppdager vi at det ikke er så rent.

 

 

 


Hvorfor du skal filtrere springen

 

- Fjerner mange skadelige miljøgifter

- Reduserer avfall i miljøet

- Mange helsemessige fordeler

- Mer enn 200 ganger billigere enn vann på flasker

 

Clearly vannrenser har det siste innen vannteknologi og gjør vanlig tappevann til et bedre, smakligere og sunnere drikkevann. Reduserer mange miljøgifter som kan være skadelige for deg og familiens helse.

 

Ved å fjerne skadelige forurensninger er filtrert vann betydelig bedre for deg og helsen din. I tillegg er det også betydelig mer overkommelig og mye bedre for miljøet enn flaskevann.

 

 

Fjerner og reduserer skadelige forurensninger som finnes i tappevann

som ...

- Tungmetaller
Tungmetaller som bly finnes i tappevannet og er helseskadelige. Clearly vannfilter reduserer bly effektivt.

- Legemiddelrester
Vann fra springen er kjent for å inneholde spornivåer av mange forskjellige medisiner, inkludert antibiotika og hormoner som påvirker helsen vår.

- Kjemikalier, industrielle miljøgifter og plantevernmidler
Økende mengder av forskjellige kjemikalier og plantevernmidler fra industri og jordbruk finnes i tappevann.

- Biprodukter av klor og klorering
Klor er et desinfiserende middel og finnes alltid i en eller annen form i kommunalt tappevann og har som oppgave å drepe mikroorganismer i vannrør, men også frarøver vår naturlige bakterieflora i kroppen, noe som svekker immunforsvaret vårt. Biprodukter av desinfeksjonsmidler kan også føre til sykdommer som kreft og også til dårlig smak av vann.

 

Spar penger og miljøet

 

Ved å bytte fra flaskevann til Clearly filtrert vann, får du omtrent 7000 liter rent filtrert vann i ett år, noe som betyr at tusenvis av vannflasker av plast forsvinner mens du tjener tusenvis av kronor.

 

Clearly vannfilter er med på å gjøre rent, godt og ferskt vann tilgjengelig for alle.

 

Vannet helsen din!

 

 


Clearly rekommenderar 


Ring gärna oss på 031 - 69 01 00 så hjälper vi dig vidare 

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Kunde Logg inn

     

Tilbake til toppen
Produsert av: Wikinggruppen