20 years of industry experience

Support Chalmers Teknikpark - 031 69 01 00

16 SUKSESSFULLE ÅR I SVERIGE

Gratis frakt - Rask levering - Trygge kjøp
OVER 30000 FORNØYDE KUNDER

     

 

"Rent drikkevann er grunnlaget for god helse"

Hva er i springen?

Clearly of Sweden AB er Chalmers Teknikpark Göteborg, gjennom internasjonale partnerskap, ekspert på vannbehandling og er et svensk ekspansjonsselskap. Selskapet har operert i Sverige siden 2004 og markedsfører og distribuerer premium vannrensesystemer med en ekstrem lang levetid.

Effektiv filtrering med unik design, enkel å montere og bruke
Mikropad og flerstegsfiltrering gir maksimal effektivitet og gjør vanlig tappevann til rent og godt drikkevann. Alle vannrenseprodukter har utskiftbare filterpatroner.

Ekstremt lang levetid
Holdbarhet for filtermedier 12 - 36 måneder. Gir 50 ganger større filtreringskapasitet enn andre merker.

Morgendagens teknologi allerede i dag
Morgendagens vannteknologi har gitt mer enn 30 år med velprøvd produksjon, testing og erfaring i internasjonale og amerikanske markeder gjennom et mangeårig amerikansk partnerskap.

Spar 99% sammenlignet med flaskevann
Opptil 200 ganger billigere enn flaskevann og er også miljøvennlig


"Rent vann er vår viktigste mat"


Maximal vattenrening med bästa prestanda för alla behov 

Maksimal vannrensing med best ytelse for alle behov

Innovativ design, holder høyeste kvalitet, enkel å bruke og enkel å montere og passer til alle kraner.

Bedre vann - overalt

I hvert glass vann du slipper er det en rekke miljøgifter f.eks. klor og andre kjemikalier, bly, kobber, jern, kvikksølv, arsen, uran, plantevernmidler og medikamentrester fra medisiner som f.eks. antidepressiva, p-piller og antibiotika. Du forstår sannsynligvis at disse miljøgiftene har en negativ innvirkning på helsen, les artikler og dybder på Clearlys side. I mange kommuner inneholder tappevannet også rester av antibiotika, morfin og østrogen. Kvaliteten på tappevannet påvirker tydeligvis helsen vår!

Faktisk har gamle vannrør, kjemikalier, tungmetaller, plantevernmidler, farmasøytiske rester, endrede normverdier og økende miljøtrusler i dag stor negativ innvirkning på kvaliteten på tappevann. Ettersom renseanleggene i dag ikke klarer å fjerne alle skadelige stoffer fra tappevannet vårt, er det derfor opp til alle å skaffe vannrensere og vannfiltre for å redusere og minimere forurensninger som finnes i tappevannet og som kan være helseskadelige.

Vi på Clearly tror at renere vann gir sunnere liv og et bedre miljø.


Internasjonalt partnerskap og partnerskap

Har tydeligvis partnerskap med flere veletablerte internasjonale amerikanske selskaper som utvikling, produksjon og produksjon, testing og studier som har mer enn 30 års erfaring og kompetanse innen industrien for vannbehandlingsteknologi. Filtermedier og produkter blir derfor kontrollert, testet og sertifisert i henhold til internasjonale og amerikanske høye standarder, ANSI / NSF-standard og er ISO 9001-2008-sertifisert, etc.

Utvalgt for beste kjøp i USA av internasjonale partnere. Filtermedier og produkter er valgt for det beste kjøpet av for eksempel amerikanske partnerskap ved flere anledninger. Forbrukerblader i USA og i august 2012 ble et 5-trinns toppfilter og en 4-trinns filtreringskanne anbefalt for det beste kjøpet.


Kontrollen av drikkevannet er for dårlig, ifølge miljømedisinske forskere

Fakta er at det foreløpig ikke er noen lovkrav for kontroll av skadelige og giftige stoffer i kommunalt drikkevann, for eksempel forskjellige kjemikalier og plantevernmidler fra jordbruk og industri. Heller ikke for for eksempel medikamentrester som i dag øker kraftig i tappevann. Vi har også omfattende voksende problemer med altfor gamle vannledninger rundt om i landet.

Millioner av fastboende og fritidsboende får drikkevannet fra sin egen brønn.

Minst hvert tredje år bør alle som har sin egen brønn teste vannkvaliteten, og hvis du har små barn i familien, bør du gjøre det hvert år, dette er de generelle anbefalingene. Egne brønner kan være helsefare! Mange ignorerer å ta prøver og risikerer derfor å få farlige bakterier og skadelige metaller og tungmetaller. Men problemene kan lett løses med vannfilter.

 

I følge en undersøkelse som involverte rundt 5.000 egne brønner, var bare 20% av drikkevannet kan repareres uten klage, ifølge Food Food Agency.

I følge en studie fra 2007 har en av fem individuelle vannkilder rundt 500 000 brønner, som direkte er uegnet til drikke. I tillegg har mange kvalitetsproblemer, og den vanligste årsaken er mikrobiologisk vekst. Andre årsaker er forhøyede nivåer av arsen, uran, fluor og mangan.

 

Dessverre vet folk for lite om drikkevannet sitt ifølge Food Food Agency.

Dessverre lever mange mennesker i troen på at vi har godt drikkevann og derfor ikke tar prøvene som trengs

 


 

Hvor sunne er vi egentlig?

Aldri før har vi vært så helsebevisste som i dag. Har aldri trent så mye, les aldri innholdsbeskrivelsene på matvarene så nøye. Spist aldri så mye fiberrikt brød eller andre fullkornsprodukter. Aldri valgt biodynamisk dyrkede og kravmerkede produkter i samme grad som i dag. Men hvor sunt er tappevannet vårt egentlig, og hva vet du egentlig om tappevannets kvalitet? Merkelig at vi vet så mye om maten vår, men så lite om springen som er vår viktigste mat!

 


 

Alle fortjener rent drikkevann - hva velger du?

Clearly of Sweden har en rekke svært effektive, rimelige og brukervennlige vannrensere med dokumenterte filtermedier for deg som er en bevisst forbruker på alle nivåer og tar en helhetlig tilnærming til helsen din.

Forsikre deg om at springen er ren og sunn. Filtrer springen!

Vannet ditt er din helse!
Think Clearly!

 

Clearly XPRESS

Värför filtrera?

Kundservice

Köpvillkor

Om Clearly of Sweden

Kunde Logg inn

     

Tilbake til toppen
Produsert av: Wikinggruppen